Siirry suoraan sisältöön
Helposti sujuvat autovaraosaostokset pitävät sinut tien päällä ilman ylimääräistä hikoilua. Meiltä saat kaiken, mitä autoosi tarvitset – nopeasti, toimitusvarmasti ja takuulaadulla!

Hyllyiltämme löytyy valmiina laaja valikoima henkilöautojen ja pakettiautojen varaosia sekä tarvikkeita kaikille merkeille. Heti saatavilla olevat tuotteemme on valittu suomalaisen autokannan ja autoilijoiden yleisimpien tarpeiden mukaisesti. Oma maahantuontimme ja vahva yhteistyömme varaosatukkurien kanssa mahdollistaa nopeat osatoimitukset myös tilauksesta.

Kaikki myymämme osat ovat joko alkuperäisiä varaosia tai laadultaan niitä vastaavia merkkiosia. Tarvikkeemme ja lisävarusteemme taas tulevat maailman johtavilta valmistajilta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten vastaavat tuotteet, olit sitten korjaamoyrittäjä tai tee-se-itse-autonkunnostaja.

Toimipisteemme sijaitsevat Ylöjärven Elovainiolla ja Nokian Kankaantaalla. Pistäydy ostoksille silloin, kun se sinulle sopii tai pyydä tarvitsemaasi osaa ennakkoon puhelimitse. Meiltä saat harvinaisemmatkin tuotteet jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Jaa sivu: