Siirry suoraan sisältöön

Tmi Makeistukku Mika Virtanen on helmikuussa 2010 perustettu tukkuliike, jonka jatkuvasti uudistuvaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. makeiset, energia- ja virvoitusjuomat, snacksit ja beef jerky kuivalihat, sekä keksit ja pikkuleivät. Henkilökuntamme omaa kokemusta tukkualalta yhteensä 30 vuoden ajalta.

Asiakkaitamme ovat mm. päivittäistavarakaupat, huolto- ja liikenneasemat, sotilaskodit, urheiluseurat ja seurakunnat, jäähallien, uimahallien ja sairaaloiden kahviot, kirpputorit, huvipuistot ja elintarvikekioskit ym.

Tuotevalikoimaamme kuuluu maailmanlaajuisesti tunnettuja brändituotteita kuten Mars, Pringles, Haribo, Vidal ja Fini. Tukkuliikkeessämme arvostetaan kotimaista työtä ja sen vuoksi valikoimistamme löytyy myös monien suomalaisten valmistajien tuotteita (Candywell, Sahlman, Finlandia Candy, Real Snacks, Fazer ja Halva mainitakseni muutaman esimerkin).

Tuotteillamme voit lisätä myyntipisteesi liikevaihtoa ja kannattavuutta. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja valitaan yhdessä tuotteet, jotka palvelevat tarkoitusperiäsi parhaiten.”

Teljonkatu 2
39500 Ikaalinen
045 343 9563
makeistukku@gmail.com

Jaa sivu: