Siirry suoraan sisältöön
Lomahotelli Jämi

Majoitu Lomahotelli Jämillä!

Sijaitsemme Jämillä, noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Tampereelta ja Porista (noin 75 km). Jämin monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen lomailuun löytyy aivan lomahotellin lähettyviltä. Hotellin ravintola palvelee asiakkaita jokapäivä klo 11:00 alkaen ja sulkeutuu tuntia ennen sulkemista. Valikoimasta löytyy maistuva lounas, pizzat, burgerit, salaatit sekä grillituotteet.

Lomahotelli Jämillä voit järjestää myös kokouksia, koulutuksia, juhlia tai vaikka yrityksen virkistyspäiviä. Kokoustila on todella tilava ja tilasta löytyy myös videotykki. Hotellin saunatilat ovat sopivat n. 12 hengelle ja saunatiloista löytyy 4 suihkua.

Jämi Areena on vuoden 2006 keväällä valmistunut tapahtumakeskus, joka tarjoaa näyttävät ja toimivat tilat erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseeen. Areenalla järjestät niin messut, koulutustilaisuudet, viihdetapahtumat kuin syntymäpäiväjuhlatkin. Jämi Areenasta löytyy kahvio/ruokala/keittiö tilat, kokoustiloja eri kokoisille ryhmille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Alakerran tapahtumatilan voi jakaa laskeutuvalla väliseinällä kahteen osaan, kolme pienempää kokous- tai ryhmätyötilaa.

Jämintie 659
38800 Jämijärvi
02 547 1033
myynti@lomahotellijami.fi

Jaa sivu: