Siirry suoraan sisältöön

Majoitu mukavasti Jämillä!

Jämin hotelli- ja mökkivaraukset, kokous-, elämys- ja liikunta sekä TyHy-palvelut ja kaiken, mitä Jämi voi sinulle tarjota, löytyy Jämikeskuksesta.

Reima Country Center on vuonna 2006 valmistunut tasokas hotelli, joka soveltuu erinomaisesti harraste- ja yritysryhmien sekä yksittäisten matkailijoiden majoitukseen. Hotellin alakerrasta on vuokrattavissa tilavat kokous- ja oleskelutilat sekä sauna erilaisiin tilaisuuksiin, maks. 50 henkilöä. Reima Country Centerin ylimmässä kerroksessa viihtyisä kokoontumispaikka pienemmille ryhmille.

Huoneistohotelli Lumihovissa voit majoittua viihtyisästi luonnonkauniissa harjumaisemassa, keskellä Jämin monipuolisia palveluita. Lumihovissa on kahdeksan hyvin varusteltua huoneistoa, joissa on majoitustilaa neljälle / huoneisto.

Jämin Yritysforum on korkeatasoinen kokous- ja koulutustila, jota vuokrataan yrityksille ja ryhmille. Jämin Yritysforum on myös viihtyisä juhlatila. Tässä linkki virtuaaliesittelyyn!

2009 rakennetut Jämin Lomatalot Ilves ja Saukko ovat lähellä Jämin palveluita. Kävelymatkan päässä on retkeilyreitit, kiipeilypuisto, paintball-rata, ulkoladut, hiihtotunneli, Perhepuiston uimapaikka ja maauimala sekä ravintola ja Jämi Areena. Lomataloissa olohuone, viihtyisä yläaula, 6 kahden hengen makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö (12 hengelle), 3 wc (yläkerrassa myös suihku), kodinhoitohuone pesutornilla ja kuivauskaapilla, pesuhuone ja sauna. Tilavalla terassilla on mukava katsella upeita maisemia. Vaihtoehtoisesti voitte nauttia pimenevistä illoista lomatalojen yhteiskäytössä olevassa kodassa.

Sormelantie 77
38800 Jämijärvi
040 573 6120
myynti@jamikeskus.fi

Jaa sivu: