Siirry suoraan sisältöön

Jämin matkailu

Jämi on matkailijan ja harrastajan keidas upeissa harjumaisemissa Pohjois-Satakunnassa. Jämi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon sekä laajat valikoimat lajivaihtoehtoja vuodenajasta riippuen. Kesällä maastossa on elämyksellistä vaeltaa, sillä alueen luonto on monimuotoisuudessaan harvinainen. Talvella kankaat peittyvät paksuun lumivaippaan, jolloin alue sopii erinomaisesti talviretkeilyyn ja hiihtoon. 1,25 kilometriä pitkässä hiihtoputkessa pääsee hiihtämään säästä riippumatta.

Hiihdon, vaelluksen ja retkeilyn lisäksi Jämillä kohtaavat mm. koiraharrastajat ja ilmailuharrastajat. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata mm. kanootteja, maastopyöriä sekä frisbeegolf-kiekkoja tai lähteä mönkijäsafarille.
Jämillä ei käy aika pitkäksi.

Majoitukset

Voit yöpyä hotellihuoneessa tai varata mökin joko pienelle seurueelle tai jopa 30 hengen porukalle. Halutessasi voit yöpyä myös luonnon keskellä korsussa tai maaseudun rauhassa maatilamajoituksessa. Meiltä löydät mieleisesi, etsit sitten itsellesi lomapaikkaa, yrityksellesi tyky-päivän viettopaikkaa tai olet järjestämässä juhlia.

Yrityksille

Jämin tarjonnasta löydätte varmasti yrityksellenne tai ryhmällenne sopivat ohjelmapalvelut. Tasokkaat kokoustilamme tarjoavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen sekä Jämin ravintolapalvelujen kautta voitte tilata herkulliset ateriat ja virvokkeet vaivattomasti paikan päälle haluamasi aikataulun mukaisesti. Järjestämme aktiviteettejä jokaiseen makuun: on mönkijäsafareita, melontaa, luontoretkiä, paintballia, tiimityöskentelyä vaativia tehtäviä, erilaisia pelejä… – ehdota mieleistäsi, valinnanvaraa riittää!  

Tutustu tarkemmin laajaan Jämin tarjontaan www.jami.fi

Jaa sivu: