Siirry suoraan sisältöön
Olemme Sastamalassa toimiva ajoneuvojen hinausyritys. Palveluumme kuuluu henkilö-, paketti-, asuntoautot, vaunut, moottoripyörät, traktorit ja kevyet kuorma-autojen hinaukset sekä pois kuljetukset, yli 20v. kokemuksella. Lisäksi kuljetamme pois vietäväksi pihoistanne autonromut.

Hinaus Jari-Antero on kokenut hinauspalvelutoimija Sastamalasta. Toimialueeseemme kuuluu Sastamala, Vammala, Keikyä, Kiikka, Mouhijärvi, Karkku, Kiikoinen ja Äetsä. Hinauspalvelusta on kertynyt jo 15 vuotta. Autoliiton kumppani myös henkilökunta on koulutettu auttamaan tielläliikkujia. Hinauspalvelumme auttaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja voit koska tahansa soittaa meille. Päätoimipisteemme sijaitsee Sastamalassa, josta liikumme nopeasti ympäri Pirkanmaata.

Hinaamme lähes kaikenlaisia ajoneuvoja. Olipa kyseessä moottoripyörä tai kuorma-auto, niin hinauspalvelumme auttaa. Paikallisena toimijana tunnemme alueemme autokorjaamot, jonne useimmiten viemme autot suoraan korjaukseen. Yrityksemme arvoihin kuuluu aina nopea reagointi ja iloinen asiakaslähtöinen lähestyminen. Soita meille ja tilaa hinaus – kun tarvitset iloista hinauspalvelua.

Hopuntie 11
38460 Sastamala
040 700 9596
hinaus@jariantero.fi

Jaa sivu: